Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#Rogán_Antal

Itthon hvg.hu

Zuschlag egy lehallgatott beszélgetésben arra utal, hogy a 2014-es választásoknál “felülről” kaptak segítséget

A 2018-as parlamenti választások előtt néhány hónappal Zuschlag János egy, a politikában is aktív barátjával beszélgetett telefonon arról, hogy “felülről” várnának instrukciót a pártokkal kapcsolatban, és arra utalt, hogy a 2014-es választásoknál is instruálták őket, még Rogán Antal állítólagos ügyvédjét is szóba hozta, mint kapcsolatot. Csakhogy a beszélgetést a NAV nyomozóinak megbízásából a szakszolgálat rögzítette, később egy büntetőeljárás peranyagában bukkant fel, így juthatott el Hadházy Ákoshoz. A független ellenzéki politikus a beszélgetésre hivatkozva feljelentést tett, de a rendőrség arra jutott, hogy semmi nem utal bűncselekményre.

Itthon Windisch Judit

Felbukkant a Fideszben Rogán harcos bírálója, vagy ez csak propagandafogás?

Nekiment az urizáló NER-eseknek Fürjes Balázs államtitkár, aki már a 2022-es választásra készülhet. Vajon ez egy tudatosan megtervezett, felülről irányított akció volt, vagy Fürjes saját ötlete? Bár fideszesek az utóbbit állítják, a nyilatkozat egyáltalán nem jött rosszul a klasszikus Fidesz szavazói miatt. Ráadásul Fürjest igazi pártkatonának írják le, a fővárossal folytatott tárgyalásain forrásaink szerint semmilyen kiszólása nincs.

hvg360 Tóta W. Árpád

Tóta W.: A Budapest Bank fosztogatói

Tíz éve nézzük, hogyan lopnak és csalnak. Hazudik a tévéjük és a sajtójuk a világról, hazudik az ügyészségük a bűncselekményekről, hazudnak a kutatóintézeteik, a kuratóriumaik és a hatóságaik. Ki bízna hát a bankjukban? Vélemény.