Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

Réz_András

Kult Hercsel Adél

Réz András: A hatalomiparnak csupán szurkolók kellenek, nem felnőtt emberek

Magyarországon a politika már távolról sem fedi a közügyeket, mert a politikusok csak azzal foglalkoznak, hogy a hatalmat miként lehet megszerezni, átváltani pénzre, majd a pénzt újra hatalomra, és így tovább - állítja Réz András. Az új könyvvel jelentkező esztéta szerint ma a digitális, második kádárizmusban élünk, ahol még a nagy közpénz-eltulajdonítási projektek is történelmi neveket kaptak. Interjú.

Kult Lukács Andrea

A jóképű dilettáns gyilkol - Árpa Attila

Árpa Attila megírta második könyvét, az elsőt még nagyon régen, nagyon rosszul, ezt három fokkal jobban. Vérzik és verejtékezik benne a főhős, és öl is, de jóképű és szerelmes. Ezért szeretjük. Árpát is.

Itthon hvg.hu

Réz: nem kötött velem PR-szerződést a zöldtárca

Cáfolja Réz András, hogy vele PR-szerződést kötött volna a korábbi zöldtárca. Ezzel Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár nyilatkozatára reagált az esztéta. Réz pert kíván indítani Illés ellen, ha az nem kér tőle nyilvánosan bocsánatot.

Vélemény

Réz: „Egy fölvilágosult diktátor kellene, aki lenyomja ezt a sok tetűt”

A koktélozás és a Molotov-koktélozás nem egyenrangú esemény – fejtegette Réz András esztéta a minap „Budapest záróra: miért ne zárjuk be a belvárosi kocsmákat, teraszokat?” címmel rendezett vitaesten. A neves esztéta vitte a prímet a Szabad Európa Társaság rendezte vitán, ahol az önkormányzat döntése ellen szinte egy emberként léptek fel a jelenlévők.

Itthon OS

Pert vesztett Réz András

Tiltott dohányreklám közzététele miatt Réz Andrást mint reklámozót 400 ezer forint bírsággal sújtotta a Budapest Főváros Közigazgatási Hivatala.