Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#Hevesi_Flóra

Kult hvg.hu

Magyar nő öltöztette a Metallicát az új klipjükhöz

A Londonban élő Hevesi Flóra volt felelős az új Metallica-videó jelmezeiért, de ezt egy szerencsés véletlennek köszönheti. A Glastonbury-fesztiválon tartott koncertjük intrójaként használt klip a banda körüli botrányokra reagált.

Kult Hevesi Flóra

Puzsér Róbert: „Ezek már zsarnoknak se jók”

A Demokrácia Rt.-től az Apokalipszis Rt.-ig rövid, ocsmány és tanulságos volt az út. Egy takarító, egy múzeumi teremőr és a médiafenegyerek obszcén és képekkel gazdagon illusztrált véleménye pojácaságról, országrontókról, traumaháborúról, és arról, hogy putyinista fejedelemség épül.

Itthon Hevesi Flóra

Varga Béla: aki a zsidókat szolgálja, az zsidó

Továbbra is tagadja Varga Béla Kaliforniában élő borász, vállalkozó, hogy tulajdonosa, számlakezelője lenne a kuruc.info-nak. Fenntartja azonban, hogy a honlap mondanivalójával egyetért, azt népszerűsíti is. A maga részéről perrel fenyegeti a Csatáry László ellen tüntetőket, Áder Jánost pedig zsidóbérencnek tartja.

Vélemény

Interjú T. Friedmannal a kilapított Földről

A múlt héten a Közép-európai Egyetem (CEU) meghívására Budapesten járt Thomas L. Friedman, a New York Times háromszoros Pulitzer díjas publicistája. Legújabb könyve: És mégis lapos a Föld (The World is Flat) Amerikában a nem-irodalmi bestsellerek között az első helyre került, az év könyvének választották. A mű magyar fordítását most dobta piacra a HVG kiadó; megjelenését a Symantec támogatta. A hvg.hu Friedman könyvének budapesti bemutatója után készített villáminterjút a szerzővel.

Műértő

Édes otthon

A biztonságtechnikát meglepő dizájnnal fűszerezi egy magyar származású, Londonban élő művész, Matthias Megyeri projektje, a Sweet Dreams Security. A Műértő kortárs művészeti magazin januárban őt interjúvolta.

Világ hvg.hu

"Az a baj, hogy maga fekete"

Mozikba került a Hotel Ruanda című film, amely az 1994-es ruandai mészárlások közepette több mint 1200 embert megmentő szállodaigazgató, Paul Rusesabagina történetét beszéli el. Maga az eredeti főszereplő, az események átélője a hvg.hu kérdéseire válaszolt budapesti látogatása során.