Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#Haszilló_Ferenc

Itthon Tóth Richárd

Mégsem zárták ki a zsidózó-cigányozó polgármestert a Fideszből, a párt most is őt indítja Kecelen

A zsidók tartják kézben az országot, de a cigány gyerekeknek is kijár a pofon – mondta öt évvel ezelőtt Kecel polgármestere, Haszilló Ferenc. Orbán is megkapta tőle a magáét. Akkor a Fidesz távozásra szólította fel, végül – mint most kiderült – mégsem zárták ki, a Fidesz jelöltjeként indul újra, hogy vezesse a Bács-Kiskun megyei várost.

Itthon MTI

Zsidózott, nem mond le

Már biztos, hogy nem mond le, és függetlenként folytatja pályáját Haszilló Ferenc Kecel polgármestere. A Bács-Kiskun megyei település vezetője erről hétfőn beszélt az MTI-nek.

Itthon hvg.hu

Kamu volt, hogy lemond a tarkónlövetős-zsidózós polgármester

A keceli önkormányzat csütörtöki alakuló ülésén Haszilló Ferenc letette a polgármesteri esküt. Azt mondta, túl sokan támogatják ahhoz, hogy lemondjon. Az ülésen részt vettek Haszilló támogatói is, akik közbekiabálással adták meg a hangulatot. A hivatal előtt 8-10 tüntető tiltakozott a szélsőséges nézeteket valló exfideszes polgármester beiktatása ellen.

Itthon hvg.hu

Hangfelvétel: Visszahozná a kivégzést és politikusokat lövetne tarkón egy fideszes polgármester

Többrészes hangfelvételt tettek közzé a Magyar Narancs Online-on, ahol egy illető arról beszél, hogy a kétharmadnak vissza kellene állítani a halálbüntetést és öt-hat liberális politikust kivégezni. A káromkodással teli párbeszéd szerint a zsidók szopatják az országot, a cigány gyereket az iskolában meg föl kellene rúgni. És tisztelettudóbb hangon, de azért Orbán Viktor is megkapja a magáét. A felvételen a hírek szerint Kecel fideszes polgármestere, Haszilló Ferenc hallható. A Fidesz kezdeményezte a polgármester kizárását a pártból.