Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

Gulyás_Gergely

Itthon hvg.hu

Gulyás: A kormány egyelőre nem tervez másik Színművészetit

Folyamatosan nő a koronavírusos emberek száma Magyarországon, pénteken 718 új fertőzöttet jelentettek be. Orbán Viktor miniszterelnök reggel a Kossuth Rádióban arról beszélt, az emberek azt akarják, hogy az ország működjön, vagyis általános zárás nem lesz, az iskolák esetében sem. A kormány úgy döntött, hatósági árassá teszi a teszteket. Közben a Színművészeti miatt is egyre nagyobb a tiltakozás, a problémát a kormány tolja el magától. A részletek elmagyarázását Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterre bízta. Élőben a kormányinfóról.

Gazdaság hvg.hu

Kormánybiztosokra bízták a Gazdaságfejlesztési Zónákat

Egy politikus, két volt politikus és egy magánvállalkozó lesz felelős csaknem az egész ország gazdasági fejlesztéséért. A most létrehozott négy gazdaságfejlesztési zóna az egész országot felöleli, kivéve Pest megyét, Budapestet és a megyei jogú városokat.

Itthon Serdült Viktória

Kormányinfó: Magyarország lezárja a határait

Szeptember elsejétől külföldi állampolgár Magyarország területére csak indokolt kivételekkel léphet be, miközben a külföldről hazatérő magyar állampolgárok 14 napig karanténba kell, hogy vonuljanak – derült ki a Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő által levezényelt Kormányinfóról. A kivételekről és a részletszabályokról szombat reggel dönt a határvédelmi akciócsoport, de a jelenlegi tervek szerint az UEFA Szuperkupa-döntőjére 6000 külföldi szurkoló negatív teszttel eljöhetne.