Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#Gál_Kinga

Itthon MTI / hvg.hu

Orbán ötleteiből dolgozott az Európai Néppárt

A magyar kormány migrációs politikájának tézisei határozzák meg azt az állásfoglalást, amelyet az Európai Néppárt képvisel az uniós döntéshozásban, és amelyet a Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti képviselője által vezetett munkacsoport dolgozott ki – írta a Magyar Hírlap.

Világ hvg.hu

Vörös fejjel üvöltöztek az EP-ben, egy magyar képviselő is részese volt

Ordítozásba torkollt az Európai Parlament emberi jogi bizottságának hétfői ülése. A dán kormány menekültügyi intézkedései voltak napirenden, de Louis Michel liberális képviselő, a belga miniszterelnök édesapja szerint nem volt érdemi vita, és ezért az ülést levezető magyar néppárti képviselőt, Gál Kingát okolta, aki végül berekesztette az ülést – írja az Eurológus információi alapján az Index.

Világ hvg.hu/MTI

Gál Kinga lett az Európai Néppárt alelnöke

A Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőjét válaszották az európai jobboldali párttömörülés alelnökének a madridi közgyűlésükön. A pártvezetés élén nincs változás, az egyetlen jelölt az eddig is hivatalban lévő Joseph Daul újrázhat.

Világ MTI

Magyar lehet az Európai Néppárt egyik alelnöke

Madridban tartja soron következő kongresszusát az Európai Néppárt szerdán és csütörtökön, ahol új elnököt és 10 alelnököt választanak. A tanácskozáson részt vesz Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke.

Világ MTI/hvg.hu

Reding Népszava-interjúját hozta fel az EP-ben egy fideszes képviselő

Gál Kinga fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő az EP hétfő esti strasbourgi plenáris vitájában az úgynevezett egyperces hozzászólások sorában foglalkozott Viviane Redingnek, az Európai Bizottság igazságügyi kérdésekben illetékes alelnökének a Népszavában április 6-án megjelent interjújával.

Világ MTI

Gyöngyösi zsidózása téma volt az EP plenárisán

Nevének említése nélkül, elítélte Gyöngyösi Márton jobbikos országgyűlési képviselő két héttel ezelőtti, zsidósággal kapcsolatos kijelentéseit két magyar európai parlamenti (EP-) képviselő is hétfőn este Strasbourgban, az EP plenáris ülésén elhangzott egyperces felszólalásában.