Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#Duna_Televízió

Kult MTI

Keményen megbüntették a Duna tévét

Vajon hogyan tudja majd befizetni azt a súlyos bírságot a csatorna, amit a lúgos orvosról szóló riport miatt szabott ki rá a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság?

Kult hvg.hu

"Mint egy rossz álom" – megszólalt a kirúgott Jakupcsek

"Most lett volna az 500. adása a Ridikülnek, amit pedig a hangomon hall, az a mélységes bánat, szomorúság és értetlenség" – mondta a Ridikül kirúgott műsorvezetője, akit saját bevallása szerint teljesen váratlanul ért és lesújtott elbocsátásának híre. A hvg.hu úgy tudja, három részt vettek volna fel a Ridikülből hétfőn, de végül csak egyet csináltak meg. Volt olyan vendég, akit haza is küldtek – ennyire váratlan volt a hír.

Világ MTI

Tőkés Lászlót kitüntette a Duna Tv

Azért ítélték harmadikként Tőkés Lászlónak a Duna-díjat, mert az ő bátorsága vezetett 25 évvel ezelőtt a romániai kommunista diktatúra bukásához, és azóta is az összmagyarság érdekeiért harcol - mondta a Duna Tv vezérigazgatója.

Kult MTI

Tehetségkutatót indít a Duna TV

Fölszállott a páva címmel népzenei és néptánc tehetségkutató versenyt indít a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alappal és a Duna Televízióval közösen a Hagyományok Háza.

Itthon MTI

Dobos Menyhért a Duna TV új vezérigazgatója

Dobos Menyhértet, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) eddigi tartalom-előállítási vezérigazgató-helyettesét választotta a Duna Televízió vezérigazgatójává a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma szerdán - tájékoztatott a grémium elnöke. Balogh László közölte: Dobos Menyhért szeptember 21-étől tölti be a vezérigazgatói posztot.

Itthon Napi Gazdaság

Ezer embert küldhetnek el a közmédiából

Az év végéig elkészülhet a jelenlegi kollektív szerződéseket felváltó közös kollektív szerződés, létrehozhatják a közös bérrendszert, és végrehajtják a tervezett leépítéseket is - írja a Napi Gazdaság.