Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#Budapesti_Önkormányzatok_Szövetsége

Itthon MTI

Fideszes polgármestert is meglepte a fizetős M0-ás ötlete

Kovács Péter, a XVI. kerület fideszes polgármestere is meglepődött a fizetős M0-ás ötletén, az általa vezetett Budapesti Önkormányzatok Szövetsége azonnal tárgyalásokat kezdeményez a kormánnyal, mert nem tartják bevezethetőnek az útdíjat.

Itthon MTI

Támogatja a BÖSZ Tarlós BKV-s terveit

Támogatják a budapesti kerületek a BKV átalakítását és a közlekedési fejlesztéseket. Tarlós István főpolgármester a Budapesti Önkormányzatok Szövetsége (BÖSZ) pénteki közgyűlése után a találkozó egyetlen konkrét eredményének nevezte, hogy az önkormányzati érdekképviselet támogatja a BKV átalakítását, beleértve a kollektív szerződések felülvizsgálatát.

Itthon hvg.hu

Népszabadság: Orbán bírálta Tarlóst

Orbán Viktor kormányfő élesen bírálta a hétfői Fidesz-KDNP-frakcióülésen a főpolgármestert - írja szerdai számában a Népszabadság, amelynek forrásai szerint a miniszterelnök azt is érzékeltette, hogy Tarlósé nincs összhangban a "fideszes stílussal".

Itthon MTI

November 18-ára várják Tarlóst a BÖSZ-ösök

Új időpontra, november 18-ra hívták össze a Budapesti Önkormányzatok Szövetsége (BÖSZ) soron következő közgyűlését, ahová a főpolgármestert is várják - közölte a szervezet csütörtök este.

Itthon MTI

Tarlós megjelölte a napokat, amikor tárgyalna a BÖSZ-szel

Három időpontot ajánlott fel Tarlós István főpolgármester Nagy Gábor Tamás I. kerületi polgármesternek, a Budapesti Önkormányzatok Szövetsége elnökének, amikor a 23 kerületi polgármesterből álló önkormányzati érdekképviseletet egyeztetésre várja a Főpolgármesteri Hivatal nagytermében.

Itthon MTI

"Biztató fordulat": Tarlós elmegy a kerületekhez

A Budapesti Önkormányzatok Szövetsége (BÖSZ) támogat minden szakmailag megalapozott budapesti fejlesztést, és meghívta következő közgyűlésére Tarlós István főpolgármestert - közölte a szervezet elnöksége kedden. A főpolgármester elfogadja a meghívást.